YILIN HEMŞİRESİ İ.Ü. CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİNDEN!!!

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinliği kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi işbirliğinde 11 Mayıs 2018 tarihinde Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde “ Hemşireler Her Yerde” temalı “İstanbul Hemşirelik Zirvesi 2018”  gerçekleşmiştir. Bu etkinlikte, İstanbul ilinde başarılı sağlık çalışanlarını temsilen üç hemşire belirlenmiştir. Belirlemede, etkinliğin düzenleme kurulları tarafından oluşturulan “Hemşirelik Zirvesi 2018 Yılının Hemşiresi Seçim Kriterleri”nde belirtilen hususlar dikkate alınmıştır.

Bu kapsamada İstanbul Üniversitesi adına, kurumumuz  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı’nda görevli hemşire Jülide YILDIZ  yılın hemşiresi olarak seçilmiştir. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Bilgilerinizi rica ederiz.

İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi © 2018 All Rights Reserved