Prof.Dr.Sadi Sun Günleri Programı | İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa | Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Prof.Dr.Sadi Sun Günleri Programı

Değerli Meslektaşlarım,

Ülkemizde modern anestezinin öncüsü ve ilk anestezi uzmanı olan hocamız Prof.Dr. Sadi Sun anısına düzenlediğimiz sempozyumların 5.si, 10 Mart 2018 tarihinde İÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. Bu seneki sempozyumda sizlere, 4 panelde, anabilim dalımız öğretim üyeleri ve anabilim dalımızdan yetişen konuşmacılar tarafından anestezi, yoğun bakım ve ağrı konusunda “GÜNCEL VE YENİ” yaklaşımlar sunulacaktır.

Yenilikleri paylaşmanın yanında dostlukları yaşamak ve yaşatmak dileğiyle sempozyumumuza katılımınızı bekler; saygı ve sevgilerimi sunarım.

Prof.Dr. Fatiş Altındaş
Sempozyum Başkanı

DAVET (imzalı)

İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa | Cerrahpaşa Tıp Fakültesi © 2018 All Rights Reserved