Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Nuri Aydın’ın Başarısı

‘Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Nuri Aydın’ın Başarısı’

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr.Nuri AYDIN, Uluslararası Ortopedi ve Travmatoloji Derneği (SICOT- Société Internationale de Chirurgie Orthopédique et de Traumatologie) tarafından derneğin Omuz Cerrahisi Kurulu Başkanlığına seçildi. Halen Ortopedi ve Travmatoloji alanındaki uluslararası kabul gören en önemli dernek olan SICOT, 1929 yılında kurulmuş ve Belçika merkezli olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.  Sn. Dr Aydın, halen Türk Omuz ve Dirsek Cerrahisi Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve Avrupa Omuz ve Dirsek Cerrahisi Derneği’nde komite üyesi olarak görev yapmaktadır.

İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa | Cerrahpaşa Tıp Fakültesi © 2018 All Rights Reserved