Tek Ders Sınav Duyurusu

2016-2017 öğretim yılında Fakültemiz Türkçe ve İngilizce Tıp Programında kayıtlı olup, sadece bir (1) dersten başarısız olan ve bu dersini geçtiği takdirde İntörn eğitimine başlayabilecek durumdaki öğrencilere tek ders sınavı yapılacaktır.

Tek ders sınavı aşağıda belirlenen esaslar çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

1. Daha önce alınmamış bir ders veya devamsızlıktan kalınan bir ders için tek ders sınavına girilemez.
  2. Her ne sebeple olursa olsun tek ders sınavına katılmayan veya katılamayan öğrenciler için mazeret sınavı yapılmaz.
  3. Tek ders sınavı 05 Temmuz 2017, Çarşamba günü saat 09.30’da ilgili anabilim dalında gerçekleşecektir.
  4. Tek ders sınavına girecek öğrencinin öğrenci işleri bürosuna en geç 3 Temmuz 2017, Pazartesi günü saat 16:00’ya kadar şahsi başvurusu gerekmektedir.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi © 2018 All Rights Reserved