CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİM PROGRAMI

6331 sayılı İş Sağlığı Güvenliği Kanunu ve 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanunu gereği stajyer öğrencilerin İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi almaları gerekmektedir. Fakültemiz kampüsünde eğitim gören staj uygulamasına çıkacak tüm öğrencilere İstanbul Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğü tarafından 5 Haziran Pazartesi ve 6 Haziran Salı günü saat 08.30-16.00 saatleri arasında Cem’i Demiroğlu Oditoryumunda İş Sağlığı ve Güvenliği konulu eğitim verilecektir. Stajyer öğrencilerin bugünlerden sadece birine katılması yeterlidir. Katılımcılara eğitim sonunda Katılım belgesi verilecek olup, stajyer öğrencilerin mutlak katılımı gerekmektedir. Cerahpaşa Tıp Fakültesi Öğrencileri İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Programına buradan ulaşabilirsiniz.

Prof.Dr.Kerim SÖNMEZOĞLU
Dekan Yardımcısı