2016-2017 Akademik Yılı Oryantasyon Programıyla Başladı!..

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 2016-2017 Akademik Yılı Açılış Programı yeni kayıt öğrencilerimizle 19-20-21 Eylül 2016 tarihleri arasında Prof. Dr. Cem’i DEMİROĞLU Oditoryumunda gerçekleşti. Program ilk gününde Prof. Dr. Hasan YAZICI’nın “İlk Ders” sunumunun ardından Türkçe ve İngilizce Tıp Programları Yöneticisi Prof. Dr. Öner SÜZER’in “Müfredat Programı” tanıtımı ile devam etti.  Oryantasyon Programının ikinci gününde, Eğitimden Sorumlu Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Feray SAVRUN’nun “Hoşgeldiniz” konuşmasının ardından, Dekan Yardımcılarımız, Öğretim Üyelerimiz, Öğrencilerimiz ve velilerin katılımıyla Beyaz Önlük Giyme programımız coşkuyla devam etti. Programımızın son gününde Kan Bağışı Bilinçlendirme eğitiminin ardından, Kulüp tanıtım sunumları ve Oryantasyon ekibimizin yerleşke tanıtımı ile tamamlandı.

Program kapsamında yapılan konuşmaların yanı sıra sahne alan Müzik Kulübü ve Oryantasyon Ekibimize sunulan teşekkür belgeleri beğeni topladı.

SONY DSC

DSC_0022 DSC_0004