Nükleer Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhami Uslu, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa senato üyeliğine seçilmiştir. | İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa | Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Nükleer Tıp Anabilim Dalı Öğretim  Üyesi Prof Dr İlhami Uslu , İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa senato üyeliğine seçilmiştir.

Prof. Dr. İlhami Uslu, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1978 yılında mezun oldu. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Anabilim Dalı’nda tıpta uzmanlık eğitimini tamamladı. Yaptığı yayınlarla ve başarılı akademik çalışmalarıyla 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Anabilim Dalı’nda Doçentlik unvanını aldı. 1995 yılında da Profesörlük unvanını aldı. Prof. Dr. Uslu’nun çok sayıda uluslararası yayını ve yürütmekte olduğu bilimsel projeleri bulunmaktadır.

Ayrıca Nükleer Tıp Bölümümüzün modernizasyonunda, PET Ünitesinin yapımında ve Moleküler Görüntüleme Merkezi binasının üniversitemize kazandırılmasında öncülük yapmış ve büyük katkılarda bulunmuştur. Yine Türkiye’de 3 adet olan ve Marmara Bölgesi’nde Üniversite Hastanesi olarak sadece fakültemizde bulunan PET MR cihazının üniversitemize kazandırılmasında aktif rol almıştır.

İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa | Cerrahpaşa Tıp Fakültesi © 2018 All Rights Reserved