Kadın Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyelerimizden Prof.Dr.Seyfettin Uludağ Vefat Etmiştir.

Fakültemiz Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi , Uzm. Dr. Sezin ULUDAĞ ve Uzm. Dr. Sezgin ULUDAĞ’ın babası Prof. Dr. Seyfettin ULUDAĞ vefat etmistir. 09 Mayıs 2018 Çarşamba günü (YARIN) saat:11.00’da Fakültemiz Prof. Dr. Tevfik Remzi KAZANCIGİL Amfisinde yapılacak cenaze toreninden sonra Ataköy 5. kısım Camii’nde öğle namazına müteakip Cenaze Namazı kılınacaktır. Defin işlemi 10 Mayıs 2018 Persembe günü Çanakkale Kilitbayır mezarlığına yapılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine , yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Not: Taziye kabulu bugünden itibaren Bakırköy Ramada Otelde (Capacity AVM yanı) kabul edilecektir.

İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa | Cerrahpaşa Tıp Fakültesi © 2018 All Rights Reserved