İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğrencilerinden “Askıları Dolduruyoruz” Projesi

İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hekim Atölyesi, Fatih semtinde bulunan esnaf ile el ele vererek “Askıları Dolduruyoruz” projesini başlattı.

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencilerinin girişimleri ile hayata geçirilen “Askıları Dolduruyoruz” projesi ile lokantalarda hayırseverler tarafından askılara bırakılan yemekler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.
Askıda yemek bırakmak isteyen hayırsever insanlar lokantaya ödemeyi yaptıktan sonra askıda yemek olduğunu belirten çizgiyi tabloya atıyorlar. Bu da askıda henüz verilmemiş yemeğin olduğu anlamına geliyor. Lokantaya gelen ihtiyaç sahipleri ise bu yemeklerden faydalanabiliyor. Projeye sadece hayırseverler değil, esnaflar da farklı şekillerde destek oluyor.