İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Yeni Yılda Çalışanlarını Unutmadı! | İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa | Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

İstanbul Üniversite Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yeni yılda da çalışanlarını unutmadı. İstanbul Üniversite Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 31 Aralık yılbaşı gecesi görev başında olan tüm personeline hediye sürprizi yaptı. Nöbetçi olan doktor ve hemşirelere forma dağıtılırken, diğer tüm sağlık görevlilerine de defter hediye edildi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yönetimi olarak yeni yılın hekimlerimize ve tüm çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini dileriz.

İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa | Cerrahpaşa Tıp Fakültesi © 2018 All Rights Reserved