İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç.Dr.Matem TUNÇDEMİR’in Başarısı | İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa | Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr.Matem TUNÇDEMİR,  Türk Elektron Mikroskopi Derneği tarafından 19-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 23.Ulusal Elektron Mikroskopi Kongresi (Uluslararası katılımlı) kapsamında verilen “ Prof. Dr. Türkan ERBENGİ Araştırma Ödülü”  Biyolojik Bilimler Birincillik Ödülünü “Regulation of the Ku70 and apoptosis-related proteins in experimental diabetic nephropathy /Matem TUNÇDEMİR, Melek ÖZTÜRK” isimli çalışmasıyla almıştır.

turkan-erbengi-arastirma-odulu-1-si

İstanbul Üniversitesi – Cerrahpaşa | Cerrahpaşa Tıp Fakültesi © 2018 All Rights Reserved