İ.Ü.CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK MERKEZİ

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi, öğrencilerin bireysel, sosyal ve akademik gelişimlerini desteklemeyi, bu amaçla öğrencilere üniversite ve yurt yaşamına uyumu kolaylaştıracak becerileri kazandırmayı hedefler.
Psikolojik Danışmanlık Birimi, kaygı, depresyon, stres, akademik zorluklar, uyum problemleri, ilişkilere dair problemler, ikilemler ve zor kararlar gibi birçok konuda bireysel danışmanlık hizmeti vermektedir.
Gizlilik
Psikolojik Danışmanlık Birimi’nde, kişisel bilgiler ve görüşme içerikleri, kişi izin vermediği sürece, kesinlikle kimseyle paylaşılmaz. Ancak, görüşülen kişinin veya bir başkasının zarar görmesi ya da hayati tehlike altında olması durumunda gerekli kişilerle temasa geçilebilir. Bu koşullar altında dahi, başka birisi aranmadan önce görüşülen kişiden onay alınmaya çalışılır.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDRM), sağlık kültür ve spor daire başkanlığı’na ve Dekanlığa bağlı olarak hizmet veren bir birimdir. Cerrahpaşa kampüste bir ofis bulunmaktadır. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi ofisinde bir psikolog görev yapmaktadır.Birim hafta içi her gün 08.30-16.30 saatleri arasında çalışmaktadır. Birimde randevu sistemiyle çalışılmaktadır
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde verilen tüm hizmetler ücretsizdir.
İstanbul Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı web sitesinden Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde verilen hizmetler, işleyiş ve başvurular hakkında bilgi alabilirsiniz.
PDRM Ofis: Cerrahpaşa Tıp fakültesi,hastane müdürlüğü binası 2.kat no.6
Psk.Dn. Ayla AYDIN