Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Ulaşım Bilgileri

Levent-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Metro ile;

Hacıosman metro hattını kullanarak Yenikapı istasyonunda indikten sonra, MR35 Kocamustafapaşa-Yenikapı İett Ringi hattını kullanarak hastanemize ulaşabilirsiniz. Sefer saatleri için TIKLAYIN

Bağcılar-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İETT Otobüsü ve Tramvay ile;

97H Güneşli-Aksaray İETT otobüs hattını kullanarak Aksaray durağında indikten sonra  yeni bir aktarma yapıp  35 Eminönü/Kocamustafapaşa  İETT otobüsüne binip Cerrahpaşa durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Kirazlı-Yenikapı tramvay hattını kullanarak Yenikapı istasyonunda indikten sonra 10 dk yürüyüş mesafesinde

Bakırköy – Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İETT Otobüsü ve Metro ile;

72T Yeşilköy –Taksim İETT otobüs hattını kullanarak Yusufpaşa durağında indikten sonra yeni bir aktarma yapıp  35 Eminönü/Kocamustafapaşa  İETT otobüsüne binip Cerrahpaşa durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Bakırköy/İncirli-Yenikapı metro hattını kullanarak Yenikapı istasyonunda indikten sonra 10 dk yürüyüş mesafesinde

Başakşehir –Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İETT Otobüsü ile;

89 C Başakşehir –Taksim İETT otobüs hattını kullanarak Yusufpaşa durağında indikten sonra yeni bir aktarma yapıp  35 Eminönü/Kocamustafapaşa  İETT otobüsüne binip Cerrahpaşa durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Beyazıt – Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İETT Otobüsü ile ;

35A Beyazıt/Kocamustafapaşa  İETT  otobüs hattını kullanarak Cerrahpaşa durağında indikten sonra hastanemize ulaşabilirsiniz

Çağlayan – Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İETT Otobüsü ile;

46T Çağlayan-Topkapı İETT otobüs hattını kullanarak Yusufpaşa durağında indikten sonra yeni bir aktarma yapıp  35 Eminönü/Kocamustafapaşa  İETT otobüsüne binip Cerrahpaşa durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Eminönü – Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İETT Otobüsü ve Tramvay ile;

35 Eminönü/Kocamustafapaşa İETT  otobüs hattını kullanarak Cerrahpaşa durağında indikten sonra hastanemize ulaşabilirsiniz.

Eminönü-Yusufpaşa Tramvay Hattını kullanarak Yusufpaşa istasyonunda indikten sonra yeni bir aktarma yapıp  35 Eminönü/Kocamustafapaşa  İETT otobüsüne binip Cerrahpaşa durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Halkalı/İnönü Mah.-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İETT Otobüsü ile;

89İ Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi/İnönü Mahallesi-Aksaray  İETT otobüs hattını kullanarak Yusufpaşa durağında indikten sonra yeni bir aktarma yapıp  35 Eminönü/Kocamustafapaşa  İETT otobüsüne binip Cerrahpaşa durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Kayabaşı/Kayaşehir– Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İETT Otobüsü ile;

79E Kayabaşı Kiptaş/Kayaşehir-Eminönü İETT otobüs hattını kullanarak Yusufpaşa durağında indikten sonra yeni bir aktarma yapıp  35 Eminönü/Kocamustafapaşa  İETT otobüsüne binip Cerrahpaşa durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Taksim – Cerrahpaşa   Tıp Fakültesi İETT Otobüsü ile;

35C Taksim/ Kocamustafapaşa İETT  otobüs hattını kullanarak  Cerrahpaşa durağında indikten sonra hastanemize ulaşabilirsiniz.

Yeşilköy/Florya/Atatürk Havalimanı-Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İETT Otobüsü ve  Metro ile;

Atatürk Havalimanı- Yenikapı metro hattını kullanarak Yenikapı istasyonunda indikten sonra 10 dk yürüyüş mesafesinde

72T Yeşilköy Taksim İETT  otobüs hattını kullanarak Yusufpaşa durağında indikten sonra yeni bir aktarma yapıp  35 Eminönü/Kocamustafapaşa  İETT otobüsüne binip Cerrahpaşa durağında inerek hastanemize ulaşabilirsiniz.

Anadolu Yakasından –Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İETT Otobüsü ,Marmaray  ve Araç ile;

Kadıköy-Üsküdar  Vapur iskelesinden vapura binerek Eminönü iskelesinde inip  otobüs duraklarından  35 Eminönü/Kocamustafapaşa İETT otobüsüne binerek Cerrahpaşa durağı nda indikten sonra hastanemize ulaşabilirsiniz.

Arabalı Vapur ile;Haremden-Sirkeci  vapur hattını kullanarak varış noktasından sonra  ,  sahil yolunu kullanarak  Yenikapı  istikametini takip edip tabelalar aracılığı ile hastanemize ulaşabilirsiniz.

Anadolu Yakasından –Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne AVRASYA Tüneli ile;

D 100 Kadıköy mevkiinden AVRASYA tüneli kullanılarak tünel çıkışından yaklaşık 3km. sonra Samatya çıkışından araçla ulaşabilirsiniz.

Harita

ulasim-maps