Cerrahpaşa Cerrahi Toplantıları: Olgular Eşliğinde Meme Hastalıklarına Güncel Yaklaşım – 10 Nisan 2012

Anabilim Dalımız 2009 yılında kuruluşunun 100.+ Yıldönümünde düzenlemeye başladığı ve devam ettirdiği Cerrahpaşa Cerrahi Toplantıları’nın 2012 yılı ilk toplantısı, “Olgular Eşliğinde Meme Hastalıklarına Güncel Yaklaşım” konusunda olacaktır.

2002 yılında Anabilim Dalımızda tesis edilen Meme Cerrahisi Çalışma Grubu tarafından düzenlenen bu toplantıda değişik disiplinlerden çok değerli meslektaşlarımızın katılımıyla, olgu sunumları eşliğinde meme hastalıklarında değişik güncel yaklaşımlar tartışılacaktır. Bu toplantıda olduğu gibi, Cerrahpaşa Cerrahi Toplantıları Sürekli Tıp Eğitimi/Sürekli Mesleki Gelişim (STE/SMG) yönünden de uzmanlık sonrası eğitimde önemli bir katkı sağlamaktadırlar.

Katılımın serbest olduğu bu toplantının hedefleri, sadece cerrahi eğitime katkı değil, aynı zamanda mesleki birlikteliğin de gerçekleştirilmesidir. Anabilim Dalımız adına, bu toplantı vesilesiyle bir kez daha tüm meslektaşlarımızla birlikte olmaktan sevinç duyacağımızı belirtir, saygı ve sevgiler sunarım.

Prof.Dr.Ertuğrul Göksoy
İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi