Cerrahpaşa Cerrahi Toplantıları: Kolon ve Rektum Kanserlerinde Laparoskopik Cerrahi – 3-4 Ekim 2009

Kolon ve Rektum Kanserlerinde  Laparoskopik Cerrahi

Naklen Ameliyat Yayınlı- Tartışmalı Toplantı

3-4 Ekim 2009
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Prof. Dr. Cem’i Demiroğlu Oditoryumu

Değerli Meslektaşım

Ülkemizdeki cerrahi eğitimi ve bilimine hizmet eden Anabilim Dalımız kuruluşunun 100.+ Yıldönümünü  sürekli tıp eğitimine katkı sağlayacak Cerrahpaşa Cerrahi Toplantıları  adıyla  bir dizi toplantı şeklinde kutlama kararı almıştır.

Cerrahpaşa Cerrahi Toplantıları’nın ilki, kolon ve rektum kanserlerinin cerrahi tedavisinde laparoskopik girişimlerin ameliyathaneden naklen yayınla tartışmalı bir toplantı şeklinde olacaktır.

3-4 Ekim 2009 tarihlerinde  İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Prof. Dr. Cem’i Demiroğlu Oditoryumu’nda gerçekleştireceğimiz “Cerrahpaşa Cerrahi  Toplantıları: Kolon ve Rektum Kanserlerinde Laparoskopik Cerrahi” toplantısına  giriş serbesttir. Kontenjan sınırlı olduğu için mutlaka kayıt formu doldurulup  iletişim adresine gönderilmelidir.

Katılımınızdan Anabilim Dalımız adına memnunluk duyacağımı belirtir, saygı ve sevgiler sunarım.

Prof.Dr.Ertuğrul Göksoy
İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi