Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’ndan Dr Çiğdem Akyol Beyoğlu tarafından sunulan, çalışmamız ödül aldı.

25-29 Ekim 2017 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen

Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 51. Ulusal Kongre’de fakültemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’ndan Dr Çiğdem Akyol Beyoğlu tarafından sunulan, ‘’ Evaluation of the postoperative analgesic efficacy of the catheter placed to pectoral region with open technique in patients undergoing modified radical mastectomy’’ başlıklı çalışmamız PURSCHKE (ATAIB) poster yarışmasında, 9 poster arasından ödül almaya hak kazanarak 1. seçilmiştir. Yarışmanın jürisinde Rolph Rossaint, Suna Gören, Atilla Ramazanoğlu, Christian Brülls, Bahar  Kuvaki Balkan bulunmaktadır. Çalışmanın yazarları Çiğdem A Beyoğlu, Aylin Özdilek, Birsel Ekici, Mehmet E Yılmaz, Emre Erbabacan, Mehmet Velidedeoğlu, Fatiş Altındaş ve Güniz M Köksal’dır. Purschke poster ödülü Türk- Alman ilişkilerinin güçlendirilmesi için Türk ve Alman Anesteziyoloji ve Yoğun Bakım Çalışma Grubu’nun katkılarıyla verilen uluslar arası bir ödüldür.