15 Kasım 2017

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’ndan Dr Çiğdem Akyol Beyoğlu tarafından sunulan, çalışmamız ödül aldı.

25-29 Ekim 2017 tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği 51. Ulusal Kongre’de fakültemiz Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’ndan Dr Çiğdem Akyol Beyoğlu tarafından sunulan, ‘’ Evaluation…

Sürekli Tıp Eğitimi Komisyonu Tarafından 17 Kasım 2017 Tarihinde Laboratuvarda Kan Testleri; Hangi Test Ne Zaman?

İ.Ü.Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Sürekli Tıp Eğitimi Komisyonu tarafından 17 Kasım 2017 tarihinde Prof. Dr. Hakan EKMEKÇİ koordinatörlüğünde “Laboratuvarda Kan Testleri; Hangi Test Ne Zaman? ” konulu sempozyum, İngilizce Tıp Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.