15. Cerrahpaşa Günleri – Aşırı Kilo Verme Sonrası Vücut Şekillendirme

Bu sene 15.sini düzenleyeceğimiz Cerrahpaşa Plastik cerrahi Günlerinin konusu “Aşırı Kilo Verme Sonrası Vücut Şekillendirme” olarak belirlenmiştir. Toplantımız 1-2 Haziran 2018 tarihinde yapılacaktır. Her yıl Cerrahpaşa Oditoryumu’nda yapılan toplantımız oditoryumun inşaat nedeniyle yıkılmasından dolayı bu yıl İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi, Beyazıt Yerleşkesi’nde yapılacaktır.

Toplantımız her yıl olduğu gibi ücretsiz olacaktır. Sizler için doyurucu ve kapsayıcı olacağına inandığımız bilimsel program hazırlanarak ekte sunulmuştur. Programın Türk Tabipler Birliği tarafından 12 kredi ile kredilendirildiğini bildirmek isteriz.

Bu toplantı, kliniğimize uzun yıllar emek veren eski öğretim üyelerimizden Prof. Dr. Cemal ŞENYUVA hocamızın onuruna gerçekleştirilmektedir.

Toplantımızda özellikle Bariyatrik cerrahi sonrası plastik cerrahların karışılacağı sorunlar ve çözüm önerileri multidisipliner yaklaşımla ayrıntılı olarak ele alınacaktır. Gelecekte biz plastik cerrahların daha sık karışılacağını düşündüğümüz bu konuyu ele alan toplantımıza başta eğitim alan asistanlarımız olmak üzere tüm plastik cerrahi ailesi davetlidir.

Ajandalarınıza toplantı tarihini şimdiden kaydetmeyi unutmayın.

Saygılarımla

Prof Dr Yağmur AYDIN
İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi AD Başkanı

ÖNEMLİ NOT: Ekte görüntü olarak aşağıda link olarak ulaşım bilgilerine ve krokilerine ulaşabilirsiniz. Unutmayınız bu sene Cerrahpaşa’nın yeniden yapılanma projesi nedeniyle Beyazıt Yerleşkesi Kongre Kültür Merkezi’nde buluşacağız! 1 Haziran 2018 Cuma günü olmasıyla nedeniyle otopark hususunda sıkıntı yaşanabileceğini hatırlatırız. Krokilerde de gösterildiği üzere T1 tramvay hattıyla Beyazıt durağından ve M2 metro hattıyla Vezneciler durağından yürüme mesafesindedir. Atatürk Havalimanı’ndan gelecek olan katılımcılarımız için M1 metro hattı üzerinden son durak Yenikapı’da M2 metro hattına aktarma yapabilirsiniz.

Harita için link

15. Cerrahpaşa Plastik Cerrahi Günleri Programı