10. Uzmanlık Öğrencisi Uyum Eğitim Programı 16-17 Mayıs 2017 tarihinde Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce binasında dekan yardımcılarımız Prof. Dr. Kerim Sönmezoğlu ve Prof. Dr. Feray Savrun’un katılımı ile yapıldı.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne yeni başlayan uzmanlık öğrencilerinin hastanenin işleyişine ve mesleklerine daha kolay uyumu sağlamasını hedefleyen program her yıl iki defa gerçekleşmektedir. Prof. Dr. Oktay Seymen ve Doç. Dr. Özlem Serpil Çakmakkaya öncülüğünde hazırlanan programdan uzmanlık öğrencilerinin memnun olduğu görüldü.

Tüm bölümlerin yüksek katılımı ile düzenlenen program sonunda uzmanlık öğrencileri programın gerçekten faydalı olduğu belirtirken, programı düzenleyenlere teşekkür ettiler.

Uzmanlık Öğrencisi Eğitim Komisyonu;

Prof. Dr. Kerim Sönmezoğlu